BIO
2013
Gerard de Pablo, cantant i compositor de Pantaleó, es retroba amb el seu ser més sincer i desperta tot de melodies i lletres que tenia guardades en el seu racó més íntim. Aquestes cançons van anar creixent de forma conjunta i es van anar constituint al mateix temps que ho feia Pantaleó.

2014
Pantaleó incorpora diferents músics de l’escena musical catalana i es consolida aconseguint el Premi Joventut del Sona 9 després d’enregistrar una maqueta del que seria el seu primer disc. Aquest mateix any, Pantaleó edita un primer EP Moustaki i passa per escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic, l'(A)phonica de Banyoles o el FIM (Vilaseca).

2015
Aquest és l’any en el que Pantaleó gesta el “Reina Victòria” i el presenta a l’Octubre. De forma immediata, Pantaleó rep una forta i calorosa acollida per part del públic i mitjans especialitzats.
Amb el “Reina Victòria” sota el braç el grup terrassenc comença a girar per Catalunya.

2016
Traçant una trajectòria ascendent, Pantaleó tanca una gira impecable de més de 40 concerts en festivals tant importants com el Grec Bcn, el Guitar Bcn, el Mercat de Música Viva de Vic i l'Acústica de Figueres. Pantaleó tanca l’any anunciant la seva participació a la Marató de Tv3 i el llançament del seu segon disc a principis del 2017.

2017
Pantaleó arrenquen l'any presentant el seu nou LP l'Apartament (2017).  Essent portada de la revista Enderrock inauguren un any que serà explosió del grup plasmada en la seva actuació a festivals com el Guitar Bcn, l'Embassa't, Jardins de Pedralbes o els concerts del Forum Romà.

2018
El nou any porta canvis, Pantaleó presenta el nou bateria del grup, Ramon Aragall (Amics de les arts, Dorian) i un canvi en el management del grup, Berta Bosh Vidal de Astronaut Management. Dos canvis que sens dubte contribuiran a la consolidació de la banda dins el panorama de pop en català.