BIO
2013
Gerard de Pablo, cantant i compositor de Pantaleó, es retroba amb el seu ser més sincer i desperta tot de melodies i lletres que tenia guardades en el seu racó més íntim. Aquestes cançons van anar creixent de forma conjunta i es van anar constituint al mateix temps que ho feia Pantaleó.

2014
Pantaleó incorpora diferents músics de l’escena musical catalana i es consolida aconseguint el Premi Joventut del Sona 9 després d’enregistrar una maqueta del que seria el seu primer disc. Aquest mateix any, Pantaleó edita un primer EP Moustaki i passa per escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic, l'(A)phonica de Banyoles o el FIM (Vilaseca).

2015
Aquest és l’any en el que Pantaleó gesta el “Reina Victòria” i el presenta a l’Octubre. De forma immediata, Pantaleó rep una forta i calorosa acollida per part del públic i mitjans especialitzats.
Amb el “Reina Victòria” sota el braç el grup terrassenc comença a girar per Catalunya.

2016
Traçant una trajectòria ascendent, Pantaleó tanca una gira impecable de més de 40 concerts en festivals tant importants com el Grec Bcn, el Guitar Bcn, el Mercat de Música Viva de Vic i l'Acústica de Figueres. Pantaleó tanca l’any anunciant la seva participació a la Marató de Tv3 i el llançament del seu segon disc a principis del 2017.

2017
Pantaleó arrenquen l'any presentant l'Apartament (2017) i essent portada de la revista Enderrock del mes de gener.