MÚSICA

REINA VICTÒRIA (2015)

El primer treball editat de Pantaleó és en forma de Senzill. L’EP MOUSTAKI és un tast del que serà el REINA VICTÒRIA i que conté la Cara B "Coherent". Quatre mesos més tard, a l'octubre del 2015, Pantaleó publiquen el REINA VICTÒRIA. Aquest primer LP és, abans que res, un disc personal que inclou onze històries de vivències que acompanyen a en Gerard de Pablo en el procés de constitució del mateix grup i que conformen una historia oberta a l’oïent.
Producció tècnica i mescla a càrrec de Tomàs Robisco BUCBONERA RECORDS. Mastering per Pep Roig TEMPS RECORD. Producció artística per Gerard de Pablo i Jordi Masana. Arranjaments de cordes i vents de la mà de Jesús Costalago. Fotografia i Art de Joana Arribas i Gerard de Pablo. 

L'APARTAMENT (2017)

L'APARTAMENT és un disc clarament pensat des de i per l'escenari, una muntanya russa de nou cançons que enlluernen per la seva composició i la críptica poètica costu­mista que sempre acompanya als Pantaleó, un trencaclosques de plaer, un joc que ens manté enganxats des del primer instant. L'APARTAMENT és un disc de pop colorista, enèrgic, emocionant i ple de melodies que difícilment t'abandonaran. 
Producció tècnica i mescla a càrrec de Tomàs Robisco BUCBONERA RECORDS. Preproducció tècnica a càrrec de Marc Bòria ESTUDI LABEDOBLE. Mastering per Sean Magee ABBEY ROAD, Pro­ducció artística per PANTALEÓ. Arranjaments d'arpa i cordes de la mà de Jesús Costalago. Fotografia de Joana Arribas. Artwork d'Anna Taratiel. Disseny de Marco Galmacci.