jueves, 20 de julio de 2017

Videoclip de l'Apartament

Era tard, després d'un concert i ja havíem begut prou. El Jordi aguantava un gin tònic i jo crec que no sabia que prenia mentre ballavem tímids i allò de parlar cridant coses senzilles que costen d'entendre... Dient tonteries en aquest argot que hem acabat conquerint amb temps i música. El terra era xop de suor, les parets destilaven l'alcohol i els nois i noies joves i guapos. Per un moment vaig oblidar que no estàvem sòls i em vaig deixar endur per l'eufòria de sentir-me viu aquella nit. La gent al meu voltant em deixava ballar lliure i s'apartava fent que sí amb el cap. Un cop extasiat em vaig apropar a ell i li vaig dir sense romiar que m'agradaria ballar en un videoclip. Va somriure, va dir que hi pensaria.

Esperàvem el moment perfecte per llançar el nostre tercer videoclip i aquí deixem caure 'L'apartament'!
Han vingut un cop més els de Late Night Hotel per convertir una de les nostres en un petita joia visual. Coreògrafes, productors, tècnics, maquilladores, verkamites, figurants i ballarines... Gràcies a tots per aquesta bonica feina plegats. Com diu un bon amic 'el bon rotllo també es grava'.